política de privacitat

 

Informació bàsica sobre Protecció de Dades
Responsable Maria Vidal Ribas DNI: 46775187H Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. Telf: 938050123 C/ Esquiladors, 29, 08700 Igualada.  
Finalitat Gestionar les consultes rebudes per correu electrònic per contactar amb l’usuari.  
Legitimació L’usuari que faciliti les seves dades personals a través del correu electrònic de Fisioteràpia Anoia, estarà proporcionant voluntàriament dades de caràcter personal.  
Conservació Durant el període d’un any a partir de l’última consulta.  
Procedència Dades introduïdes als correus electrònics pel propi interessat o el seu representant legal.  
Destinataris No cedim dades a tercers.  
Transferències internacionals No realitzem transferències internacionals amb les seves dades.  
Drets Accés, rectificació, oposició, supressió, limitació de tractament i portabilitat de les dades personals, com s’explica al corresponent apartat.  
Informació addicional Pot consultar la informació addicional i detallada sobre Protecció de Dades al desglossament d’apartats que li presentem a continuació.

 

Informació general

La present Política de Privacitat té com a finalitat donar a conèixer les condicions que regulen la recollida i tractament de les seves dades personals per part de la nostra entitat per vetllar pels drets fonamentals, el seu honor i llibertats, tot això en compliment de les normatives vigents que regulen la Protecció de Dades personals.

De conformitat amb aquestes normatives, necessitem disposar de la seva autorització i consentiment per a la recollida i el tractament de les seves dades personals, de manera que a continuació, us expliquem tots els detalls del seu interès respecte a com es realitzen aquests processos, amb quines finalitats, quines altres entitats podrien tenir accés a les seves dades i quins són els seus drets.

Responsable. Qui és el Responsable del tractament de dades?

Li informem que Maria Vidal Ribas (en endavant Fisioteràpia Anoia) és el titular de la web Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la., amb DNI: 46775187H i domicili a C/ Esquiladors, 29, 08700 Igualada . Pot contactar per correu electrònic a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Finalitat. Amb quina finalitat tractarem les seves dades personal?

A Fisioteràpia Anoia tractem la informació que ens facilita per a gestionar les consultes rebudes. La informació personal que ens faciliti a través dels correus electrònics o via formularis de la pàgina web es mantindrà confidencial i protegida. En cap cas es destinarà o utilitzarà per a altres fins, no s’entregarà a terceres persones sense el seu consentiment, d’acord amb el que estableix el RGPD 679/2016 i la L.O. 3/2018. Per a complir amb les diferents disposicions legals, hem establert diferents nivells de seguretat per a protegir les dades personals que ens faciliti, havent adoptat totes les mesures tècniques al nostre abast per evitar la pèrdua, mal ús, alteració, accés no autoritzat i manipulació d’aquestes dades personals.

Legitimació. Quina és la legitimació per al tractament de les seves dades?

L’usuari és informat que l’enviament d’un correu electrònic en què s’incloguin dades personals implica que la informació reflectida en aquesta política de privacitat ha estat llegida i acceptada i que en conseqüència, atorga el seu consentiment inequívoc i exprés a el tractament de les seves dades personals en les finalitats indicades. Per altra banda, quan utilitzi el formulari de contacte, haurà de marcar la casella de marcació específica on la informació reflectida en aquesta Política de Privacitat ha estat llegida i acceptada i en conseqüència, atorga el seu consentiment inequívoc i exprés al tractament de les seves dades personals per a les finalitats indicades. La informació que ens faciliti passarà a ser introduïda en un tractament de dades sota la responsabilitat de Fisioteràpia Anoia i es mantindrà confidencial i protegit.

Conservació. Per quant de temps conservarem les seves dades?

Utilitzem les seves dades durant el temps estrictament necessari per a complir les finalitats indicades anteriorment. Excepte que existeixi una obligació o requeriment legal, els terminis de conservació previstos són: durant el termini d’un any a partir de l’última consulta.

Procedència. Com hem obtingut les seves dades?

Correu electrònic: el propi interessat o el seu representant legal.

Formulari de contacte: Dades identificatives: Nom i cognoms, telèfon, any de naixament i correu electrònic.

Visitar la web de Fisioteràpia Anoia no suposa que l’usuari estigui obligat a facilitar cap informació sobre si mateix.

Fisioteràpia Anoia prohibeix expressament que els menors de divuit anys facilitin dades personals sense el consentiment previ dels seus pares o tutors. En cas de ser menor de divuit anys i no tenir aquest consentiment, no faciliti dades personals a Fisioteràpia Anoia ni utilitzi els nostres serveis.

Mesures de seguretat

La nostra entitat adopta les mesures organitzatives i tècniques necessàries per garantir la seguretat i la privacitat de les seves dades, evitar la seva alteració, pèrdua, tractament o accés no autoritzat, depenent de l’estat de la tecnologia, la naturalesa de les dades emmagatzemades i els riscos a què estan exposades.

Entre d’altres, destaquen les següents mesures:

· Garantir la confidencialitat, integritat, disponibilitat i resiliència permanents dels sistemes i serveis de tractament.

· Restaurar la disponibilitat i l’accés a les dades personals de forma ràpida, en cas d’incident físic o tècnic.

· Verificar, avaluar i valorar, de manera regular, l’eficàcia de les mesures tècniques i organitzatives implementades per garantir la seguretat del tractament.

· Seudonimizar i xifrar les dades personals, en cas que es tracti de dades sensibles.

Destinataris. A quins destinataris es comunicaran les dades?

Aquestes dades seran tractades per Fisioteràpia Anoia, no cedirem dades a tercers.

Drets. Quins són els seus drets quan ens facilita dades?

La normativa vigent de protecció de dades l’empara en una sèrie de drets en relació amb l’ús que li donem a les seves dades personals. Tots i cadascun dels seus drets són unipersonals i intransferibles, és a dir, que únicament poden ser realitzats pel titular de les dades, prèvia comprovació de la seva identitat.

A continuació, us expliquem quins són els drets que l’assisteixen:

· Sol·licitar el ACCÉS a les seves dades personals

· Sol·licitar la RECTIFICACIÓ de les seves dades

· Sol·licitar la SUPRESSIÓ o eliminació de les seves dades (dret a l ‘ «oblit»)

· LIMITAR o OPOSAR a l’ús que li donem a les seves dades

· Dret a la PORTABILITAT de les seves dades per a casos de serveis de telecomunicacions o internet.

· Dret a RETIRAR el seu consentiment en qualsevol moment

· Dret a presentar una RECLAMACIÓ en matèria de protecció de dades davant l’Autoritat de Control: Agència Espanyola de Protecció de Dades

Per a l’exercici dels seus drets d’accés, rectificació, supressió, limitació o oposició, portabilitat i retirada del seu consentiment, pot fer-ho de la següent manera:

Presencialment o per correu electrònic a:

Maria Vidal Ribas

DNI: 46775187H

C/ Esquiladors, 29, 08700 Igualada

Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

A més dels drets que l’assisteixen, si creu que les seves dades no s’estan recaptant o tractant d’acord amb la normativa vigent de Protecció de Dades, vostè podrà realitzar una reclamació davant l’Autoritat de Control, les dades de contacte indiquem a continuació:

Agència Espanyola de Protecció de Dades

C / Jorge Juan, 6. 28001, Madrid.

E-mail: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Telèfon: 912663517

Web: https://www.agpd.es

Consentiment i acceptació

L’acceptació del present document indica que vostè entén i accepta totes les clàusules de la nostra política de privacitat per la qual cosa autoritza la recollida i el tractament de les seves dades personals en aquests termes. L’usuari que faciliti les seves dades personals a través del correu electrònic de Fisioteràpia Anoia, estarà proporcionant voluntàriament dades de caràcter personal. Als formularis de contacte aquesta acceptació es realitza mitjançant l’activació de la casella de verificació de la nostra Política de Privacitat.

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Política de cookies